initiatiefnemers


Profielfoto380x380

Tintelende Smaakpapillen is een inspirerend receptenboek, gemaakt door journalist Linda Graanoogst en grafisch vormgever en fotograaf Cathelijne van den Bercken. “Ouders hebben het vaak druk en kiezen gemaksproducten om zichzelf en hun kinderen te voeden. Het lijkt logisch om voor ‘snel eten’ te kiezen. Maar, voedt dat jouw lijf voldoende?  Wij zijn ervan overtuigd dat gemak, voedzame, en pure ingrediënten prima samen gaan. En daardoor kan jouw gezin zich energieker voelen.”

De initiatiefnemers willen met dit receptenboek Tintelende Smaakpapillen ouders inspireren en inzicht geven dat het anders kan en hoe!

Cathelijne van den Bercken is grafisch vormgever en fotograaf. Ze is net als Linda een liefhebster van lekker en puur eten, en eet zo veel mogelijk biologisch en lokaal geteeld voedsel, zonder ‘pakjes en zakjes’. Cathelijne koopt haar voeding het liefst direct bij de boer, zoals vlees van grasgevoerde koeien die te eten hebben gekregen wat voor koeien bedoeld is. Ze heeft een uitgesproken voorkeur voor kleur en is een creatieve en culinaire alleskunner, leeft en werkt bewust. Daarnaast is zij een groot voorstander van Geweldloze Communicatie, en is ze betrokken bij haar omgeving.

Linda Graanoogst is (merk) journalist en schrijft graag de verhalen van maatschappelijk betrokken ondernemers op. Met haar voorliefde voor biologische producten en de Traditionele Chinese Geneeskunde houdt ze ontwikkelingen over voeding en het effect ervan op het menselijk lichaam bij. Ze is ervan overtuigd dat de juiste voeding mensen in hun kracht kan zetten. Ook zij houdt van seizoensgebonden producten en het liefst zo lokaal mogelijk. Oprecht contact maken, anderen inspireren en elke dag iets nieuws leren, zijn Linda’s drijfveren.